« Terug

Leveringen

Supersnelle leveringen

Doordat wij ons op alle productielocaties bemoeien met de productie van onze potten, vazen en schalen, waar ook ter wereld, hebben wij ook invloed op de levertijden.

Wij produceren per opdracht en zijn vervolgens in staat om zo’n 80% van onze opdrachten binnen 3 weken te leveren. Voor een aantal van onze producten is het lastig om op zo’n korte termijn te leveren. Van deze producten hebben wij meestal een beperkte voorraad in De Lier, om zo aan de eerste vraag te kunnen voldoen.

Afstemming op kweekpotten en trays

Onze sierpotten zijn volledig afgestemd op de maten van alle standaard kweekpotten. Wij maken zelfs onze eigen mallen om er zeker van te zijn dat wij een passend product leveren. Een aantal producten, die in opdracht voor ons worden geproduceerd, worden in efficiënte trays geleverd. Zo houden we de transportkosten door de hele keten zo laag mogelijk.

Voor het vervoer van onze producten houden wij rekening met bestaande logistieke- en prestatiemiddelen, zoals de Deense Container (DC / CC), de Euro Container (ECC) en de Europallet (stapeldozen). Handzaam en praktisch.